Attest ongehuwde staat vertaald door beëdigde vertalers

De officiële vertalers van vertaalbureau Crealingua vertalen uw attest ongehuwde staat in alle talen: Frans, Engels, Spaans, Duits, Pools, Zweedse vertalingen. Meer beëdigde vertalers hier.

Ons vertaalbureau is gespecialiseerd in het vertalen, beëdigen en legaliseren van uw attest ongehuwde staat, verklaring van niet gehuwd zijn, bewijs van celibaat. Wenst u een ander document te vertalen? Klik hier voor juridische vertalingen, technische vertalingen en vertalingen van zakelijke documenten.                         
De beëdigde vertalers van vertaalkantoor Crealingua vertalen niet enkel uw attest ongehuwde staat maar verzorgen ook de beëdigde en gelegaliseerde vertalingen van echtscheidingssaktes, medische attesten en huwelijksakte. Ook vertalers Russisch, vertalers Arabisch, vertalers Turks en vertalers Servisch.

Een attest van ongehuwde staat is een uittreksel uit de gemeentelijke basisadministratie persoonsgegevens (GBA) waarin de burgerlijke staat is vermeld. Het uittreksel kan alleen verkregen worden in de gemeente waar iemand staat ingeschreven. Als u in het buitenland woont, dan kan het aangevraagd worden bij de gemeente waar u als laatste heeft gewoond. Bij een huwelijk in het buitenland wordt dit document standaard gevraagd  door de buitenlandse overheid om de ongehuwde staat te verifiëren.

ATTEST ONGEHUWDE STAAT VERTALEN

Attest ongehuwde staat vertaald door beëdigde vertalers