Levering Vertalingen, Beëdigde Vertalingen

Hoe worden onze vertalingen geleverd?

1/ LEVERING VAN BEËDIGDE EN GELEGALISEERDE VERTALINGEN VIA EMAIL

De levering van beëdigde, gelegaliseerde vertalingen gebeurt zowel via email als via post. Zodra wij de gelegaliseeerde vertalingen ontvangen die door de Rechtbank van Eerste Aanleg werden gewettigd en gelegaliseerd,  ontvangt u direct een gescande versie van uw beëdigde vertaling via email. Deze ingescande versie kan u, indien gewenst, al gebruiken om door te sturen naar de desbetreffende instanties of personen die de documenten nodig hebben om uw dossier op te starten of af te werken.

2/ LEVERING VAN BEËDIGDE EN GELEGALISEERDE VERTALINGEN VIA DE POST

Dezelfde dag van levering via email  worden uw documenten ook klaar gemaakt voor verzending met de post.  Wij sturen uw documenten per normale post naar het leveradres dat u heeft vermeld op het moment van uw bestelling. Het leveren via normale post is inbegrepen in de factuurprijs.

  • Een concreet voorbeeld:  Stel dat Crealingua  de ingescande  beëdigde en gelegaliseerde documenten naar u verstuurt om 17u via email op een dinsdag. Dan versturen we nog dezelfde dag de originele documenten via de post. Normaal  gezien, ontvangt u dan uw documenten  één dag later per post, overal in België  op woensdag.   Als u de documenten via email ontvangt bv op een vrijdagavond of op zaterdag voor 12u s'middags dan volgt de zending met post de maandag of dinsdag na het weekend.

3/ LEVERING VAN BEËDIGDE EN GELEGALISEERDE VERTALINGEN IN HET BUITENLAND

Voor leveringen van beëdigde en gelegaliseerde vertalingen naar het buitenland  (buiten België) volgen we dezelfde procedure als vermeld hierboven in punten 1/ en 2/
Klanten die dit wensen, kunnen mits het betalen van een meerprijs, een aanvraag doen, om hun documenten te versturen via een aangetekende zending of via een Koerierdienst.

4/ LEVERING VAN NIET BEEDIGDE EN NIET GELEGALISEERDE VERTALINGEN

Indien u een niet beëdigde en niet gelegaliseerde vertaling heeft besteld bij Crealingua, dan wordt uw vertaling steeds aangeleverd via email naar het emailadres dat u heeft vermeld op het moment van uw bestelling.