Beëdigde Vertaler Engels: hier direct Vertaalofferte!

Laat uw teksten en documenten met vertrouwen vertalen door een beëdigd vertaler Engels. Crealingua Vertaalbureau staat garant voor beëdigde en kwaliteitsvolle vertalingen van en naar het Engels, uitgevoerd door native vertalers. Of het nu gaat om vertalingen van het Nederlands naar het Engels, of vice versa, wij zijn uw betrouwbare partner.

Onze beëdigde vertalers zijn gespecialiseerd in diverse vakgebieden, waaronder juridische, technische, en zakelijke vertalingen in het Engels. Bij Crealingua vindt u een team van ervaren professionals die uw officiële documenten met zorg vertalen. Zowel beëdigde als niet beëdigde vertalingen.

Bij Crealingua Vertaalbureau begrijpen we het belang van nauwkeurigheid en tijdigheid bij officiële documenten.

Offerte voor beëdigde vertaler Engels Nederlands:

De meerwaarde van een beëdigd vertaler Engels Nederlands en vice versa

Vertrouw op Crealingua voor uw vertaalbehoeften. Wij bedienen klanten in België en Nederland, en bieden tevens vertalingen aan in andere talen, waaronder Frans, Duits, Spaans, Italiaans, en Grieks. Neem vandaag nog contact met ons op en maak kennis met onze professionele vertaaldiensten.

Hoe ziet een beëdigde vertaling in het Engels eruit?

Een beëdigde vertaling in het Engels of in een andere taal is een vertaling die is uitgevoerd door een beëdigd vertaler. Een beëdigd vertaler Engels  is een professionele vertaler die door de Federale Overheidsdienst Justitie (FOD)  bevoegd is om officiële documenten te vertalen. De beëdigd vertaler plaatst zijn of haar digitale handtekening waarbij wordt verklaard dat de vertaling een getrouwe en juiste weergave is van het originele document. Crealingua Vertaalbureau levert dit tegenwoordig ook digitaal aan.

Hier zijn enkele kenmerken van een beëdigd vertaler Engels bij Crealingua Vertaalbureau:

1/ De verklaring: de vertaler Engels voegt een verklaring toe waarin staat dat hij of zij beëdigd is door bevoegde rechtbank  en dat de vertaling een getrouwe en nauwkeurige weergave is van het originele document.

2/ De handtekening van de beëdigd vertaler: de vertaler Engels ondertekent de vertaling met de hand en ook met een digitale stempel. Dit geeft het document een officiële status.

3/ Stempel of zegel: de beëdigd vertaler Engels plaatst een digitale stempel of zegel op de vertaling. Deze stempel bevat vaak informatie over de beëdigd vertaler en zijn of haar registratienummer.

4/ Inclusief het originele document: de beëdigde vertaling wordt soms (heel sporadisch) samen met het originele document geleverd, zodat de ontvanger kan verifiëren dat de vertaling overeenkomt met het origineel.

5/ Taalcombinatie: De beëdigd vertaler is gemachtigd om te vertalen in specifieke taalcombinaties zoals Engels Nederlands en omgekeerd. De vertaling is beperkt tot de talen waarvoor de vertaler beëdigd is.

Crealingua Vertaalkantoor doet niet enkel beëdigde vertalingen Engels naar Nederlands maar vertaalt ook bedrijfsstatuten, gecoördineerde statuten, oprichtingsakten enz. van Engels naar het Portugees, Italiaans, Frans en meer dan 60 andere talen.

Expert N° 1 sinds 1997 in juridische en beëdigde vertalingen Engels Nederlands

De beëdigd vertalers van Crealingua Vertaalbureau verzorgen ook uw juridische vertalingen van Engels naar Nederlands en omgekeerd. Crealingua vertaalt nog heel wat andere officiële documenten zoals:

 

Beëdigde Vertalers Engels