Notariële akten vertaald door juridische vertalers

De native vertalers van vertaalbureau Crealingua vertalen uw notariële akten in alle talen: Frans, Engels, Spaans, Duits, Pools, Zweedse vertalingen. Meer vertalers hier.

 Onze beëdigde vertalers vertalen o.a. volgende documenten:

·       Aankoopaktes en aankoopbeloftes

·       Eigendomsaktes

·       Koopovereenkomsten (aankoopovereenkomsten en verkoopovereenkomsten)

·       Machtigingen voor aankoop

·       Onderhandse verkoopaktes

·       Verkoopbeloftes; verkoopaktes en verkoopcontracten

·       Compromissen verkoop en aankoop

·       Oprichtingsaktes

·       Hypotheekaktes

Ons vertaalbureau is gespecialiseerd in het vertalen, beëdigen en legaliseren van uw notariële akten, oprichtingsaktes, hypotheekaktes. Wenst u een ander document te vertalen? Klik hier voor beëdigde vertalingen, technische vertalingen en vertalingen van zakelijke documenten

De native vertalers van vertaalkantoor Crealingua vertalen niet enkel uw notariële akten maar verzorgen ook de juridische vertalingen van huurovereenkomsten, dagvaardigingen en algemene voorwaarden, met beëdiging en legalisatie indien vereist. Onze vertalers kunnen alle talen vertalen o.a. Russische vertalingen, Arabische vertalingen, Turkse vertalingen en Servische vertalingen.

Een notariële akte is een schriftelijk bewijsstuk opgemaakt door een notaris. Deze authentieke akte is opgesteld en gewaarmerkt door de notaris. In tegenstelling tot een onderhandse akte, opgesteld zonder aanwezigheid van een notaris, biedt de notariële akte zekerheid. Het rechtsgeldig verklaren van de akte noemt men ook wel het verlijden van de akte. De notaris schrijft de akte in een repertorium in en bewaart het origineel in zijn kluis. Een gewaarmerkte kopie hiervan heet een afschrift. Voorbeelden van notariële aktes zijn hypotheekaktes, oprichtingsaktes, testamenten, huwelijksaktes, aktes van levering, aktes van vereffening-verdeling.

NOTARIELE AKTE VERTALEN

Notariële akten vertaald door juridische vertalers