Huurovereenkomsten vertaald door juridische vertalers

De vertalers van vertaalbureau Crealingua vertalen uw huurovereenkomsten in alle talen: Frans, Engels, Spaans, Duits, Pools, Zweedse vertalingen. Meer vertalers hier.

Ons vertaalbureau is gespecialiseerd in het vertalen, beëdigen en legaliseren van uw huurovereenkomsten, verhuurafspraken, huurcontracten. Wenst u een ander document te vertalen? Klik hier voor beëdigde vertalingen, technische vertalingen en vertalingen van zakelijke documenten.

De native vertalers van vertaalkantoor Crealingua vertalen niet enkel uw contracten maar verzorgen ook de juridische vertalingen van octrooien, volmachten, dagvaardingen, met beëdiging en legalisatie indien vereist. Onze vertalers kunnen alle talen vertalen o.a. Russische vertalingen, Arabische vertalingen, Turkse vertalingen en Servische vertalingen. 

Een huurovereenkomst is een contract tussen iemand die iets huurt en iemand die iets verhuurt. Het legt de modaliteiten vast van de verhuring. Een huurcontract voor een huis is de meest gekende overeenkomst. Echter sluiten we wel vaker huurovereenkomsten af: voor een vakantiehuis, een film uit de videotheek, de huur van materiaal, van een voertuig. Er zijn algemene regels die gelden voor alle huurovereenkomsten zoals de aansprakelijkheid, begin en einde van de overeenkomst, wanprestatie, basisverplichtingen, onderverhuur. Daarnaast zijn er voor bijzondere huurovereenkomsten zoals de huur van onroerend goed bijzondere regels door de wet vastgelegd.

HUUROVEREENKOMST VERTALEN

Huurovereenkomsten vertaald door juridische vertalers