Catalogi vertaald door technische vertalers

De vertalers van vertaalbureau Crealingua vertalen uw catalogi in alle talen: Frans, Engels, Spaans, Duits, Pools, Zweedse vertalingen. Meer vertalers hier.

Ons vertaalbureau is gespecialiseerd in het vertalen van uw catalogi, productcatalogussen, productlijsten. Wenst u een ander document te vertalen? Klik hier voor beëdigde vertalingen, juridische vertalingen en vertalingen van zakelijke documenten.

De native vertalers van vertaalkantoor Crealingua vertalen niet enkel uw catalogi maar verzorgen ook de technische vertalingen van handleidingen, technische fiches en werfverslagen. Onze vertalers kunnen alle talen vertalen o.a. Slovaakse vertalingen, Italiaanse vertalingen, Noorse vertalingen en Deense vertalingen.


Een catalogus i
s een geordende lijst met een opsomming van dingen. Dat kunnen heel uiteenlopende zaken zijn: boeken in een bibliotheek, voorwerpen in een museum, producten, het leveringsaanbod van een groothandel, postzegels, reizen enz. Productcatalogi zijn op vandaag belangrijke commerciële documenten. Ze dienen de lezer te inspireren en te motiveren om tot aankoop over te gaan. Een catalogus wordt dan ook vaak met veel zorg opgesteld. Catalogi zijn er in papieren versie en ook heel vaak in digitale versie, met een uitgebreide zoekfunctie.

CATALOGI VERTALEN

Catalogi vertaald door technische vertalers