Boeken vertaald door professionele vertalers

De gediplomeerde vertalers van vertaalbureau Crealingua vertalen uw boeken in alle talen: Frans, Engels, Spaans, Duits, Pools, Zweedse vertalingen. Meer vertalers hier.

Ons vertaalbureau is gespecialiseerd in het vertalen van uw boeken, publicaties, e-boeken. Wenst u een ander document te vertalen? Klik hier voor beëdigde vertalingen, juridische vertalingen en technische vertalingen.

De ervaren vertalers van vertaalkantoor Crealingua vertalen niet enkel uw boeken maar verzorgen ook de zakelijke vertalingen van brochures, brieven en websites. Onze vertalers kunnen alle talen vertalen o.a. Slovaakse vertalingen, Italiaanse vertalingen, Noorse vertalingen en Deense vertalingen.

Een boek is nog steeds een van de meest gebruikte manieren om informatie vast te leggen in de vorm van schrift en afbeeldingen en om deze informatie weer te geven, op te slaan en te verspreiden. Er zijn verschillende soorten boeken, ingedeeld naar vorm en inhoud: katernen, boekbanden, brochures, pocketboeken, romans, strips, fotoboeken, prentenboeken. Met de opkomst van tablets en e-readers is het e-book of electronic book, aan een serieuze opmars bezig. De e-boeken kunnen via online aanbieders op het web zoals boekenwinkels en uitgeverijen worden gedownload. 

BOEKEN VERTALEN