Attest nationaliteit vertaald door beëdigde vertalers

De officiële vertalers van vertaalbureau Crealingua vertalen uw attest nationaliteit in alle talen: Frans, Engels, Spaans, Duits, Pools, Zweedse vertalingen. Meer beëdigde vertalers hier.

Ons vertaalbureau is gespecialiseerd in het vertalen, beëdigen en legaliseren van uw attest nationaliteit, attest van staatsburgerschap, bewijs van nationaliteit. Wenst u een ander document te vertalen? Klik hier voor juridische vertalingen, technische vertalingen en vertalingen van zakelijke documenten.                         
De erkende vertalers van vertaalkantoor Crealingua vertalen niet enkel uw attest nationaliteit maar verzorgen ook de beëdigde en gelegaliseerde vertalingen van bewijzen van goed gedrag en zeden, huwelijksaktes en attesten van ongehuwde staat. Onze vertalers kunnen alle talen vertalen o.a. Chinese vertalingen, Portugese vertalingen, Griekse vertalingen en Italiaanse vertalingen.

Een attest nationaliteit is een officieel bewijs waarmee de inwoner van een bepaald land zijn nationaliteit kan bewijzen. Nationaliteit wordt ook wel staatsburgerschap genoemd. De verklaring bewijst dat je officieel burger bent van een bepaald land. Dergelijk bewijs wordt meestal gevraagd om een activiteit te kunnen uitoefenen in een land waarbij de nationaliteit van dat land door de wet is vereist. Het attest kan aangevraagd worden bij de dienst bevolking van  de eigen woonplaats. Een vreemdeling kan het bewijs aanvragen bij de ambassade van zijn land.

ATTEST NATIONALITEIT VERTALEN

Attest nationaliteit vertaald door beëdigde vertalers