Werfverslagen vertaald door technische vertalers

De vertalers van vertaalbureau Crealingua vertalen uw werfverslagen in alle talen: Frans, Engels, Spaans, Duits, Pools, Zweedse vertalingen. Meer technische vertalers hier.

Ons vertaalbureau is gespecialiseerd in het vertalen van uw werfverslagen, interventies op de werf, werfbezoeken. Wenst u een ander document te vertalen? Klik hier voor beëdigde vertalingen, juridische vertalingen en vertalingen van zakelijke documenten.                                

De native vertalers van vertaalkantoor Crealingua vertalen niet enkel uw werfverslagen maar verzorgen ook de technische vertalingen van lastenboeken, MSDS-fiches en onderhoudscontracten. Onze vertalers kunnen alle talen vertalen o.a. Slovaakse vertalingen, Italiaanse vertalingen, Noorse vertalingen en Deense vertalingen.


Een werfverslag
is een document dat het verloop van de werken op een werf beschrijft. Vaak is dit het schriftelijk verslag van een werfvergadering of een werfbezoek. De bedoeling van werfverslagen is de werf organisatorisch vlot te laten verlopen. Het vermeldt of de werken correct en tijdig worden uitgevoerd, wat er hersteld of verbeterd moet worden, welke wijzigingen en extra werken er eventueel zijn. Het werfverslag is een ideaal middel om zaken te bewijzen als er discussie ontstaat tussen partijen. Doorgaans stelt de architect of de aannemer het werfverslag op. 

WERFVERSLAGEN VERTALEN

Werfverslagen vertaald door technische vertalers