Onderhoudscontracten vertaald door technische vertalers

De vertalers van vertaalbureau Crealingua vertalen uw onderhoudscontracten in alle talen: Frans, Engels, Spaans, Duits, Pools, Zweedse vertalingen. Meer vertalers hier.

Ons vertaalbureau is gespecialiseerd in het vertalen van uw onderhoudscontracten, servicecontracten, onderhoudsabonnementen. Wenst u een ander document te vertalen? Klik hier voor beëdigde vertalingen, juridische vertalingen en vertalingen van zakelijke documenten.

De native vertalers van vertaalkantoor Crealingua vertalen niet enkel uw onderhoudscontracten maar verzorgen ook de technische vertalingen van ISO-certificatie, technische fiches en werfverslagen. Onze vertalers kunnen alle talen vertalen o.a. Slovaakse vertalingen, Italiaanse vertalingen, Noorse vertalingen en Deense vertalingen.


Een onderhoudscontract
is een overeenkomst tussen gebruiker en leverancier waarin het apparatuur-onderhoud qua tijd en kosten wordt geregeld. Het kan ook de service na levering van diensten vastleggen. Naast de oplossingen die een leverancier aanbiedt, is de service vaak doorslaggevend voor de keuze van de oplossing. Er bestaan vele soorten onderhoudscontracten: voor zonnepanelen, cv-ketels, auto- of fietsleasing, software, onderhoud van websites enz.

ONDERHOUDSCONTRACTEN VERTALEN

Onderhoudscontracten vertaald door technische vertalers