Uittreksels KBO vertaald door professionele vertalers

De gediplomeerde vertalers van vertaalbureau Crealingua vertalen uw uittreksels KBO in alle talen: Frans, Engels, Spaans, Duits, Pools, Zweedse vertalingen. Meer vertalers hier.

Ons vertaalbureau is gespecialiseerd in het vertalen, beëdigen of legaliseren van uw uittreksels KBO, ondernemingsgegevens, KBO gegevensfiches. Wenst u een ander document te vertalen? Klik hier voor beëdigde vertalingen, juridische vertalingen en technische vertalingen.

De ervaren vertalers van vertaalkantoor Crealingua vertalen niet enkel uw uittreksels KBO maar verzorgen ook de zakelijke vertalingen van belastingsaangiftesbrieven en persberichten. Onze vertalers kunnen alle talen vertalen o.a. Slovaakse vertalingen, Italiaanse vertalingen, Noorse vertalingen en Deense vertalingen.


De KBO of Kruispuntbank van Ondernemingen
is een register dat alle basisgegevens van Belgische ondernemingen en hun vestigingen opslaat. Het is een gegevensbank aangemaakt en in het beheer van de FOD Economie, K.M.O., Middenstand en Energie. De doelstelling is administratieve procedures voor ondernemingen te vereenvoudigen en ook een efficiëntere organisatie van de overheidsdiensten. Ondernemingen kunnen hun eigen gegevens inzien en ook sommige gegevens van andere ondernemingen opvragen voor commercieel gebruik. De uittreksels KBO vermelden bepaalde gegevens van de onderneming en worden vaak gebruikt bij het aangaan van samenwerkingsverbanden, nationaal of internationaal.

UITTREKSELS KBO VERTALEN

Uittreksels KBO vertaald door professionele vertalers