Direct mailings vertaald door professionele vertalers

De gediplomeerde vertalers van vertaalbureau Crealingua vertalen uw direct mailings in alle talen: Frans, Engels, Spaans, Duits, Pools, Zweedse vertalingen. Meer vertalers hier.

Ons vertaalbureau is gespecialiseerd in het vertalen van uw direct mailings, mailcampagnes, e-mail marketing. Wenst u een ander document te vertalen? Klik hier voor beëdigde vertalingen, juridische vertalingen en technische vertalingen.

De ervaren vertalers van vertaalkantoor Crealingua vertalen niet enkel uw direct mailings maar verzorgen ook de zakelijke vertalingen van websites, brieven en persberichten. Onze vertalers kunnen alle talen vertalen o.a. Slovaakse vertalingen, Italiaanse vertalingen, Noorse vertalingen en Deense vertalingen.


Een direct mailing i
s een reclamecampagne via e-mail of via geschreven brieven om reclame te maken voor producten door potentiële klanten direct en persoonlijk te benaderen. Het is een vorm van marketing die bedrijven heel vaak in eigen beheer opzetten vanuit hun marketing afdeling. Er wordt een database met potentiële klanten opgezet en vaak wordt beroep gedaan op een professionele copywriter om een krachtige en aantrekkelijke boodschap naar voor te brengen. Vertaalbureau Crealingua helpt u bij de correcte commerciële vertaling van deze boodschap in één of meerdere doeltalen.  

DIRECT MAILINGS VERTALEN