Ad-Words vertaald door professionele vertalers

De gediplomeerde vertalers van vertaalbureau Crealingua vertalen uw Google Ad-Words in alle talen: Frans, Engels, Spaans, Duits, Pools, Zweedse vertalingen. Meer vertalers hier.

Ons vertaalbureau is gespecialiseerd in het vertalen van uw Ad-Words, Google campagnes, zoekwoorden. Wenst u een ander document te vertalen? Klik hier voor beëdigde vertalingenjuridische vertalingen en technische vertalingen.

De ervaren vertalers van vertaalkantoor Crealingua vertalen niet enkel uw Ad-Words maar verzorgen ook de zakelijke vertalingen van websitesbrochures en brieven. Onze vertalers kunnen alle talen vertalen o.a. Slovaakse vertalingen, Italiaanse vertalingen, Noorse vertalingen en Deense vertalingen.

Google Ad-Words is een programma waarmee ieder bedrijf advertenties kan plaatsen op de Google websites. Het wordt ook wel het Pay-Per-Click marketing programma van Google genoemd. De klant betaalt per klik en heeft zelf het dagelijkse budget in handen. Veel bedrijven maken er gebruik van om reclame te maken voor hun diensten. De klant maakt zelf zijn advertenties en kiest geschikte zoekwoorden voor zijn business. Als een gebruiker één van de zoekwoorden ingeeft om informatie te zoeken, verschijnt de advertentie naast of boven de gewone zoekmachineresultaten. De keuze van goeie zoekwoorden is belangrijk. Vertaalbureau Crealingua helpt u met de eveneens cruciale correcte vertaling van deze zoekwoorden. 

Ad-Words vertaald door professionele vertalers