Rijbewijs vertaald door beëdigde vertalers

De officiële vertalers van vertaalbureau Crealingua vertalen uw rijbewijs in alle talen: Frans, Engels, Spaans, Duits, Pools, Zweedse vertalingen. Meer beëdigde vertalers hier.

Ons vertaalbureau is gespecialiseerd in het vertalen, beëdigen en legaliseren van uw rijbewijs, bewijs voor besturing van motorvoertuigen, rijvaardigheidsbewijs. Wenst u een ander document te vertalen? Klik hier voor juridische vertalingen, technische vertalingen en vertalingen van zakelijke documenten.                         
De erkende vertalers van vertaalkantoor Crealingua vertalen niet enkel uw rijbewijs maar verzorgen ook de beëdigde en gelegaliseerde vertalingen van geboorteaktes, diploma's en uittreksels uit het strafregister. Ook vertalers Russisch, vertalers Arabisch, vertalers Turks en vertalers Servisch.

Een rijbewijs is een officieel document waarmee de bestuurder van een motorvoertuig aantoont dat hij/zij beschikt over voldoende kennis, inzicht en vaardigheid om een motorvoertuig te kunnen en mogen besturen. Er zijn diverse categorieën waarvoor een rijbewijs kan worden behaald, bijvoorbeeld voor een bromfiets, motorfiets, personenauto, bus, vrachtwagen. Het rijbewijs vermeldt de naam van de houder, waar die woont en voor welke categorie voertuigen het rijbewijs geldig is. Het rijbewijs kan aangevraagd worden op de dienst burgerzaken van de woonplaats van de bestuurder.

RIJBEWIJS VERTALEN

 

Rijbewijs vertaald door beëdigde vertalers