Overlijdensaktes vertaald door beëdigde vertalers

De officiële vertalers van vertaalbureau Crealingua vertalen uw overlijdensakte in alle talen: Frans, Engels, Spaans, Duits, Pools, Zweeds vertalingen. Meer beëdigde vertalers hier.

Ons vertaalbureau is gespecialiseerd in het vertalen, beëdigen en legaliseren van uw overlijdensakte, verklaring van overlijden, doodsakte. Wenst u een ander document te vertalen? Klik hier voor juridische vertalingen, technische vertalingen en vertalingen van zakelijke documenten.                         
De erkende vertalers van vertaalkantoor Crealingua vertalen niet enkel uw overlijdensakte maar verzorgen ook de beëdigde en gelegaliseerde vertalingen van huwelijksaktes, attesten nationaliteit en uittreksels uit het strafregister. Ook vertalers Russisch, vertalers Arabisch, vertalers Turks en vertalers Servisch.

In een overlijdensakte vind je alle gegevens omtrent een overlijden. De akte bewijst het feit van het overlijden en stelt de identiteit van de overledene vast. De akte vermeldt de voornamen, de naam, de woonplaats, de plaats en datum van geboorte van de overledene en bovendien alle gegevens van de eventuele echtgenoot, de aangevers en de ouders van de overledene. De overlijdensakte verleent toestemming tot vervoer en begraving of crematie van de overledene. De verklaring kan verkregen worden bij de dienst burgerzaken van de plaats van overlijden.

OVERLIJDENSAKTE VERTALEN

Overlijdensaktes vertaald door beëdigde vertalers