Echtscheidingsaktes vertaald door beëdigde vertalers

De officiële vertalers van vertaalbureau Crealingua vertalen uw echtscheidingsakte in alle talen: Frans, Engels, Spaans, Duits, Pools, Zweedse vertalingen. Meer beëdigde vertalers hier.

Ons vertaalbureau is gespecialiseerd in het vertalen, beëdigen en legaliseren van uw echtscheidingsakte, uittreksel van echtscheiding, bewijs van huwelijksontbinding. Wenst u een ander document te vertalen? Klik hier voor juridische vertalingen, technische vertalingen en vertalingen van zakelijke documenten.                         
De erkende vertalers van vertaalkantoor Crealingua vertalen niet enkel uw echtscheidingsakte maar verzorgen ook de beëdigde en gelegaliseerde vertalingen van geboorteaktes, rijbewijzen en attesten nationaliteit. Ook vertalers Russisch, vertalers Arabisch, vertalers Turks en vertalers Servisch.

Een echtscheidingsakte is het schriftelijke bewijs dat een huwelijk ontbonden is. Het vermeldt o.a. de namen, de voornamen, geboortedatums, datum van het vonnis en echtscheiding. Een afschrift is een fotokopie van de echtscheidingsakte en vermeldt alle gegevens, afstamming inbegrepen. Een uittreksel is een verkorte versie van de echtscheidingsakte. Afschriften of uittreksels van de echtscheidingsakte kunnen worden aangevraagd bij de dienst Burgerlijke Stand van de huwelijksplaats.

ECHTSCHEIDINGSAKTE VERTALEN

Echtscheidingsaktes vertaald door beëdigde vertalers