Volmachten vertaald door juridische vertalers

De native vertalers van vertaalbureau Crealingua vertalen uw volmachten in alle talen: Frans, Engels, Spaans, Duits, Pools, Zweedse vertalingen. Meer vertalers hier.

Ons vertaalbureau is gespecialiseerd in het vertalen, beëdigen en legaliseren van uw volmachten, machtigingen, autorisaties. Wenst u een ander document te vertalen? Klik hier voor beëdigde vertalingen, technische vertalingen en vertalingen van zakelijke documenten.  

De native vertalers van vertaalkantoor Crealingua vertalen niet enkel uw volmachten maar verzorgen ook de juridische vertalingen van octrooien, derdenbeslag, vonnissen, met beëdiging en legalisatie indien vereist. Onze vertalers kunnen alle talen vertalen o.a. Russische vertalingen, Arabische vertalingen, Turkse vertalingen en Servische vertalingen.

Een volmacht is een bevoegdheid om iets te doen in de plaats van iemand anders. De volmachtgever verleent de gevolmachtigde bevoegdheid om in zijn naam rechtshandelingen te verrichten. Een machtiging of volmacht kan bijvoorbeeld betreffen: een machtiging voor automatische incasso, machtiging tot stemmen bij verkiezingen, een juridische machtiging, een huwelijk bij volmacht wanneer één van de partners niet aanwezig kan zijn door o.a. ziekte, een bancaire volmacht.

VERTALING VOLMACHTEN

Volmachten vertaald door juridische vertalers