Handleidingen vertaald door technische vertalers

De native vertalers van vertaalbureau Crealingua vertalen uw handleidingen in alle talen: Frans, Engels, Spaans, Duits, Pools, Zweedse vertalingen. Meer vertalers hier.

Ons vertaalbureau is gespecialiseerd in het vertalen van uw handleidingen, gebruiksaanwijzingen, gebruiksinstructies. Wenst u een ander document te vertalen? Klik hier voor beëdigde vertalingen, juridische vertalingen  en vertalingen van zakelijke documenten.

De native vertalers van vertaalkantoor Crealingua vertalen niet enkel uw handleidingen maar verzorgen ook de technische vertalingen van catalogi, technische fiches en lastenboeken. Onze vertalers kunnen alle talen vertalen o.a. Slovaakse vertalingen, Italiaanse vertalingen, Noorse vertalingen en Deense vertalingen.


Een handleiding of ook wel gebruiksaanwijzing is een schriftelijke instructie met als doel de lezer in staat te stellen een bepaalde handeling uit te voeren. Een handleiding wordt vaak met een product meegeleverd en geeft informatie over gebruik, onderhoud, installatie, probleemoplossing. Een handleiding kan ook toelichting geven bij een wet of een bepaalde praktijk. Voorbeelden van handleidingen zijn: installatiehandleidingen, gebruikershandleidingen, montagehandleidingen, toepassingshandleidingen.

 HANDLEIDINGEN VERTALEN

Handleidingen vertaald door technische vertalers