Geboorteaktes vertaald door beëdigde vertalers

De officiële vertalers van vertaalbureau Crealingua vertalen uw geboorteakte in alle talen: Frans, Engels, Spaans, Duits, Pools, Zweedse vertalingen. Meer beëdigde vertalers hier.

Ons vertaalbureau is gespecialiseerd in het vertalen, beëdigen en legaliseren van uw geboorteaktes, geboortebewijzen, geboorteattesten. Wenst u een ander document te vertalen? Klik hier voor juridische vertalingen, technische vertalingen en vertalingen van zakelijke documenten.                                                                                                                                    De erkende vertalers van vertaalkantoor Crealingua vertalen niet enkel uw geboorteaktes maar verzorgen ook de beëdigde en gelegaliseerde vertalingen van huwelijksaktes, diploma's en bewijzen van goed gedrag en zeden. Ook vertalers Russisch, vertalers Arabisch, vertalers Turks en vertalers Servisch.

De geboorteakte is een akte die wordt opgemaakt door een ambtenaar van de burgerlijke stand naar aanleiding van de aangifte van de geboorte van een kind. De geboorteakte wordt ook wel het geboortebewijs genoemd. Het is een verklaring met vermelding van plaats, dag en  uur van de geboorte, geslacht van het kind, geslachtsnaam en voornamen, en de namen, woonplaats  het beroep van de ouders en/of de aangevers en getuigen.

GEBOORTEAKTE VERTALEN

 

Geboorteaktes vertaald door beëdigde vertalers